MATERI BAHASA JAWA KELAS 7 UNTUK SISWA REGULER (RABU, 29 JULI 2020)

Assalamualaykum wrwb.
Sugeng siyang bocah-bocah,
kadospundi pawartosipun?
Mugi tansah pinaringan kabagswaran ugi keslametan dhumateng kita sami.

wonten ing pasinaon bab 1 iki ngenani teks tanggapan dheskripsi, dinten menika wonten PH ( UH bab 1) sumangga diklik link berikut:

Previous Article
Next Article

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *