Materi Bahasa Jawa Kelas 9 Untuk Siswa Reguler (Rabu, 5 Agustus 2020)

Assalamualaikum wrwb.

Sugeng siyang para siswa kelas 9, mugya tansah pinaringan kabagaswarasan ugi karahayon. Wonten ing pasinaon basa jawa minggu iki ngancik tema ” Drama Tradisional” .. Monggo dipun simak piwulang iki

Previous Article
Next Article

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *