Materi Bahasa Jawa Kelas 9 Untuk Siswa Reguler (Senin, 3 Agustus 2020)

Materi Bahasa Jawa Kelas 9 Untuk Siswa Reguler (Senin, 3 Agustus 2020)

 

Assalamualaikum wrwb.

Sugeng siyang para siswa kelas 9, mugya tansah pinaringan kabagaswarasan ugi karahayon. Wonten ing pasinaon basa jawa minggu iki ngancik tema ” drama tradisional” . Ing subab menika bakal ngonceki ” teks laporan observasi” ana ing buku paket piwulang 2. Monggo dipun simak piwulang iki

 

Previous Article
Next Article

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *